Jouw zoekresultaat

Inschrijven

Beste woningzoekende,

De bemiddelingskosten worden betaald door de verhuurder. Huurders betalen alleen een bijdrage kosten huurder.

Na ontvangst van dit inschrijfformulier nemen we z.s.m. contact met je op.

Inschrijfformulier en zoekopdracht huurwoning

Tip:
Vul zoveel mogelijk in, zodat wij je beter van dienst kunnen zijn. Met de informatie willen we jou/jullie zo goed mogelijk presenteren bij de verhuurders. Eventuele ontbrekende informatie mag ook later doorgegeven worden.


Gegevens hoofdhuurder (* is verplicht)


Woonwensen


Type huurwoning
AppartementenPenthousesMaisonette- of gallerijwoningenEtage- of portiekwoningenRijtjes- of tussenwoningenHoekwoningenBoven- en benedenwoningenDrive-in-woningenBungalow'sTwee-onder-één-kappersGeschakelde woningenHerenhuizenVrijstaande woningenVilla'sLandhuizenEenvoudige recreatiewoningLuxe recreatiewoningFinancieel


Overig

Ik ben akkoord met de Algemene Voorwaarden van HderH makelaars.

Ik ben akkoord met de hieronder genoemde kostenbijdrage bij het aangaan van een huurcontract en ik ben ervan op de hoogte dat ik bij het aangaan van een contract voor een huurwoning wordt gescreend op identiteit en inkomsten.

De bemiddelingskosten worden betaald door de verhuurder. Huurders betalen alleen een vaste bijdrage als ze de huurwoning aanvaard hebben. Deze is bijvoorbeeld voor administratie, screening, naamplaatje, contract, informatie en extra services m.b.t. de huurder. Indien de vraag 'op welke huurwoning reageer je' niet wordt ingevuld, of de woning niet meer beschikbaar is, dan geef je middels het insturen van dit formulier een zoekopdracht aan HderH makelaars om voor jou een passende woning te vinden. In beide gevallen wordt de vaste bijdrage ad. 295,- incl. BTW bij de huurder in rekening gebracht zodra HderH een woning voor je gevonden heeft.

Om spam tegen te gaan, klik op het/de: Vlag.

LET OP: Controleer hieronder of jouw inschrijving verzonden is!

  • Uitgebreid zoeken

    UItgebreide zoekopties
  • statcounter

    web
counter