Jouw zoekresultaat

Eco Lodges Voorthuizen – Fase 2 nu in de verkoop

Op een eenvoudige manier investeren in vastgoed? In uw vrije tijd heerlijk genieten van uw eigen luxueuze recreatiewoning? Met een 5 jaar gegarandeerd rendement van 5%, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving biedt HderH vastgoed de perfecte belegging. Optimaal genieten, maximale zekerheid.

In het prachtige, veelzijdige landschap van de Veluwe komen de fraai afgewerkte woningen perfect tot hun recht. Elke vakantiewoning heeft zijn eigen stijl en sfeer, uiteraard van alle comfort en luxe voorzien. Bekijk het interieur. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van uw verblijf.

DE LIGGING

Landgoed De IJsvogel bevindt zich midden in de natuur van de Veluwe. U bent van alle gemakken voorzien en de gastvrijheid van de medewerkers staat garant voor een prettig en zorgeloos verblijf.

Dit goed geoutilleerde en gezellige vakantiepark is voorzien van buiten en binnen zwembaden, sauna, lokaal goed bekend staand restaurant en een brasserie met o.a. een bowlingbaan. Tezamen met de natuurrijke ligging naast het bos en vlakbij recreatiegebied Zeumeren, maakt het een vakantiepark wat zeer in trek is bij particuliere gebruikers én toeristen uit binnen- en buitenland.

Het vakantiepark is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Ontdek de mooiste wandelroutes en laat u verrassen door de vele gezellige dorpjes en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Of geniet van rust en privacy in uw eigen stekje op het landgoed. Zowel natuurliefhebbers als actieve vakantiegangers kunnen hier hun hart ophalen!

Meer locatie: Landgoed De IJsvogel

Duurzame Eco Lodges

De traditioneel gebouwde Scandinavische vakantiewoningen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Door het moderne ontwerp, de ruime opzet en het warme hout, ontstaan sfeervolle en prettige woningen, waar u zich beslist snel thuis voelt.

De gasloze lodges worden voor zover technisch mogelijk volledig van duurzame en natuurlijke materialen vervaardigd. De kozijnen, vloer- en dakplaten, balken en wanden worden vervaardigd uit hout afkomstig uit duurzame Finse en Zweedse bosbouw. De afwerking van de houten vloeren is met elektrische vloerverwarming met daarover een ECO-vinyl klikvloer vervaardigd uit organische materialen. Het groene dak (niet op de foto en optioneel) voorziet in een extra isolerende laag waardoor stookkosten verminderen en bij regenval neemt het dak een deel van het water op waardoor de omgeving en het hemelwaterafvoer systeem minder belast worden bij extreme regenval.

Prijzen en specificaties

Woonoppervlakte: 50m2 + veranda 10m2 = totaal 60m2
Percelen in eigendom of in erfpacht: 200 tot 300m2
Model A: 3 kamers, 4-6 personen, vanaf 119.000 v.o.n.
Model B: 4 kamers, 6-8 personen, vanaf 149.000 v.o.n.

Meer informatie?

Neem contact op met HderH makelaars en vraag naar Ron Luttmer.