Jouw zoekresultaat

[vc_row css=”.vc_custom_1402584821749{margin-bottom: 17px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Inloggen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Registeren
(is niet inschrijven)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Waarom registreren?
(voor inschrijven klik hierboven bij Huurders)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″]

[/vc_column][vc_column width=”1/4″] [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Geniet van de voordelen van registratie.

 1. Huurders ontvangen GRATIS automatisch e-mail met nieuw aanbod van huurwoningen.
  (Na het inloggen zoek je op de homepage naar woningen met jouw woonwensen, zoals woonplaats, slaapkamers en prijs. Het resultaat met woningen sla je op door het een naam te geven)
 2. Huurders die ook het inschrijfformulier hebben ingevuld, worden voor-geselecteerd. Zo kunnen we een betere match maken met jouw droomwoning. Zij krijgen tevens het aanbod door met huurwoningen die niet op de website komen.
 3. Verhuurders kunnen na inloggen GRATIS hun eigen huurwoning toevoegen. Alvorens plaatsing nemen wij contact op om o.a. eigendom of verhuurschap te verifiëren, alsmede controle op de juiste huurprijs. Tevens worden de voorwaarden en kosten besproken.
 4. Verhuurders hoeven niet persé te registreren, onze medewerkers kunnen de huurwoning ook online plaatsen. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde relaties, hebben wij een zeer effectieve mix samengesteld van woonportals waar we de huurwoning promoten. Na het plaatsen staat de woning binnen 24 uur op de meest populaire woningadvertentie websites van Nederland.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

 • Uitgebreid zoeken

  UItgebreide zoekopties
 • statcounter

  web
counter