Jouw zoekresultaat

Woningverhuur

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Door jarenlange ervaring in de woningverhuur hebben wij een zeer effectieve mix samengesteld van woonportals waar we huurwoningen promoten. Na het plaatsen staat de woning binnen 24 uur op de meest populaire woningadvertentie websites van Nederland.

Verhuurders hoeven niet persé te registreren op onze website, onze medewerkers kunnen het verhuurobject ook online plaatsen.

Uw verhuurobject volledig in ons beheer? Zie Verhuurbeheer.

HderH: voor huurinkomsten

In enkele stappen een nieuwe huurder

1: aanmelden (optioneel, je kan ook direct contact opnemen)
Online kan je eenvoudig en kosteloos jouw huurwoning aanmelden. Je krijgt direct bericht van ontvangst.

2: promotie
We sturen je spoedig een bevestiging dat we jouw huurwoning hebben opgenomen. Vanaf dat moment maken we reclame voor jouw woning op de meest belangrijke woonportals en bij de woningzoekenden in ons bestand.

3: eerste selectie
Er komen meestal zoveel reacties bij ons binnen dat we eerst het koren van het kaf scheiden. In deze eerste selectie de woningzoekenden, die het beste matchen met jouw eisen en wensen als verhuurder.

4: overleg
De woningzoekenden uit de eerste selectie worden met je doorgenomen. Vaak plannen we slechts een paar bezichtigingen en zit die ‘ideale huurder’ er direct al tussen.

5: bezichtiging
In overleg met jou plannen we een bezichtiging met 1, 2 soms 3 kandidaat-huurders en laten die ná elkaar langskomen.

6: ruggespraak
We nemen de kandidaat-huurders die de woning willen huren met je door. Jij kiest als verhuurder/eigenaar aan wie je wilt verhuren.

7: reserveren
We gaan de reservering zo snel mogelijk in orde brengen. Tenzij er persé een eigen huurcontract gebruikt gaat worden, krijg je die van ons gemaild.

8: screening
De door de huurder opgegeven kopie identiteit en inkomen worden door ons gescreend t.b.v. de woningverhuur. Onze bevinding en de kopieën worden gemaild naar jou als verhuurder. Vanuit privacyoverwegingen worden de persoonlijke documenten van huurders uit ons systeem verwijderd. Bewaar ze dus zelf goed.

9: tekenen, inspectie en sleuteloverdracht
De huurovereenkomst wordt doorgenomen en getekend door verhuurder en huurder. Er wordt een aanvangsinspectierapport opgesteld waarop tevens de meterstanden staan. Hiermee kan je bij einde huur altijd aantonen hoe de woning in de beginstaat was en zo eventuele discussie voorkomen. Zover is het echter nog lang niet. Eerst tijd voor handje schudden en het in ontvangst nemen van de borg en huur!

Kosten all-in service
De bemiddelingskosten voor woningverhuur worden, vanuit overheidswege, betaald door de verhuurder. Verhuurders betalen bij HderH makelaars alleen per verhuurde maand. Huurders betalen enkel een bijdrage voor services in het belang van de huurder. Bel onze klantenservice tussen 08:30-17:30 uur op 085 – 21 06 600 voor meer informatie en zie onze voorwaarden.

Geen risico
Indien een huurder de huurwoning eerder verlaat dan gepland, dan is het risico van minder bemiddelingskosten ontvangen voor HderH. Wij zullen er dan natuurlijk alles aan doen om z.s.m. een nieuwe huurder te vinden. Dit vinden wij een eerlijker systeem dan direct hoge bemiddelingskosten te rekenen aan verhuurders. Indien de verhuurder toch geen maandelijkse bemiddelingskosten wil betalen, dan kan hier in overleg van afgeweken worden. De verhuurder betaald dan direct een hoger bedrag aan bemiddelingskosten. Het risico is dan voor de verhuurder als de huurder de huur eerder opzegt of moet beëindigen.[/vc_column_text][ult_buttons btn_title=”Login en zet jouw woning online!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.huisderhuizen.nl%2Fregistreren%2F|title:Laten%20we%20beginnen|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”192″ btn_height=”0″ btn_padding_left=”25″ btn_padding_top=”15″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#3c90be” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_bg_color_hover=”#3c90be” icon_size=”17″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3c90be” btn_shadow_color_hover=”#3c90be” btn_shadow_size=”3″ btn_font_size=”desktop:13px;”]

[vc_column_text]

Of:

[/vc_column_text]

[ult_buttons btn_title=”Neem contact op en wij helpen je!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.huisderhuizen.nl%2Fcontact%2F|title:Laten%20we%20beginnen|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”192″ btn_height=”0″ btn_padding_left=”25″ btn_padding_top=”15″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#3c90be” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_bg_color_hover=”#3c90be” icon_size=”17″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3c90be” btn_shadow_color_hover=”#3c90be” btn_shadow_size=”3″ btn_font_size=”desktop:13px;”][/vc_column][/vc_row]

Tags: HderH, verhuurmakelaars, specialist, vrije sector woningverhuur, Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk, Amersfoort, Baarn, Soest, Leusden, verhuur, huur, beheer, vastgoedbeheer, huurobjecten, verhuurbeheer,Garderen, Zeewolde, Nunspeet, Epe, Ede, Barneveld, Voorthuizen, Otterlo, Beekbergen, Apeldoorn, Arnhem e.o.

HderH: alles goed geregeld
  • Uitgebreid zoeken

    UItgebreide zoekopties
  • statcounter

    web
counter