header_image
Woningen zoeken
UItgebreide zoekopties
Wij vonden 0 resultaten. Wil je het resultaat bekijken?
Woningen zoeken
UItgebreide zoekopties
wij vonden 0 results
Jouw zoekresultaat

Laan van Vollenhove 344a Zeist

995 Euro exclusief
Laan van Vollenhove 344,
zet bij favorieten
1211
Appartement

ONLANGS VERHUURD: Luxe 3-kamer appartement. Het volledig gerenoveerde appartement is gelegen op de 7e verdieping, aan de westzijde van het gebouw, waardoor het veel lichtinval heeft en bovendien een prachtig uitzicht biedt.
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een volledig nieuwe open keuken, een ruime slaapkamer en een loggia – die ook als kleine slaapkamer of werkkamer kan worden gebruikt. Het appartement heeft een ruime berging in de onderbouw.

Aanvullend:
Het appartement is op loopafstand gelegen van een winkelcentrum, waar u alle dagelijkse boodschappen in ruime mate zult aantreffen. Utrecht Science Park is op 15 minuten fietsafstand. Voor het gebouw is er een bushalte en de reistijd naar bijvoorbeeld het UMC bedraagt plm.12 minuten. Er is voldoende ruimte beschikbaar om uw auto gratis te kunnen parkeren.
Het appartement is volledig gerenoveerd: er is een nieuwe keuken die is voorzien van luxe apparatuur, een vernieuwde badkamer (met bad), een vernieuwd toilet en het is volledig voorzien van nieuw laminaat. De muren zijn gestukt en geschilderd en het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd voor bewoning.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Royale hal. Beveiligde toegang tot trappenhuizen en liften. In de hal is ook het kantoor van de huismeester gevestigd.
7e verdieping:
Entree. Hal met toegang tot woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer en inpandige bergkast. De woonkamer (30m2) heeft een open keuken. De keuken is voorzien van een nieuwe keukenopstelling met diverse luxe apparatuur. De woonkamer geeft toegang tot een loggia/kamer (8,6m2) met groot schuifraam waardoor er een goede buitenbeleving ontstaat. Achter de loggia bevindt zich de slaapkamer (13m2). De badkamer en de toiletruimte zijn vernieuwd en luxe uitgevoerd.

Beschikbaarheid:
Het appartement is per directe beschikbaar en kan voor minimaal één jaar en maximaal twee jaren worden gehuurd. Na een jaar kan de huurder de huurovereenkomst opzeggen, met in acht name van de wettelijke opzegtermijn van één maand. De verhuurder kan de huurovereenkomst tegen het einde van de overeengekomen huurperiode opzeggen, met in acht name van de wettelijke opzegtermijn van 3 maanden.

Financiële zaken:
De huurprijs bedraagt € 995,- per maand. De huurder dient een waarborgsom van € 2.000,- bij de verhuurder in bewaring te geven.

Het voorschot voor service- en verwarmingskosten bedraagt € 70,- per maand en wordt achteraf, op basis van actueel verbruik, met de huurder verrekend. De huurder dient zelf contracten af te sluiten met nutsbedrijven voor elektra en providers van bijvoorbeeld Internet/TV. De gemeente Zeist brengt de gemeenteheffingen rechtstreeks bij de huurder in rekening.

Reageren:
Schrijf je in op onze makelaarswebsite via het menu Huurders/Inschrijven

Adres: Laan van Vollenhove 344
Stad:
Provincie:
Postcode: 3706 AA
Land: Nederland
Kenmerk: 26232
Prijs: 995 Euro exclusief
Oppervlakte: 100 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Internet: Internet op aanvraag
Parkeerplaats: Nabij de woning
Bijgebouwen: Berging
Dak: Plat dak
Muren: Steen
Verdiepingen: 1
Gemeubileerd: nee
Gestoffeerd: ja
boszicht
vrij uitzicht
aan rustige weg
in bosrijke omgeving
centrale verwarming
berging/schuur
internet mogelijk

Claudia v. Doorn

woonmakelaar
06 - 1070 65 85
claudia@huisderhuizen.nl

Meer informatie opvragen?

  Om spam tegen te gaan, klik op het/de: Sleutel.

  • Uitgebreid zoeken

   UItgebreide zoekopties
  • statcounter

   web
counter